top of page
Horeca.jpeg

DAGTRAINING

Teambuilding

Net als de dagdeel training is deze complete dag speciaal bedacht en ontwikkeld met en voor horecameesters. Deze dag verbeterd niet allen de kennis en vaardigheden maar ook het teamverband. We beginnen de dag met koffie en horen graag vele verhalen over uw etablissement, het team en de gasten die er komen.
Vervolgens starten we de cursus die speciaal voor en met horecameesters bedacht en ontwikkeld is. In deze 3 uur durende training nemen we de cursisten aan de hand mee in de Guest journey. Van begin tot eind bespreken we de gastbeleving zoals die voorkomt in uw zaak. Naast het behandelen van de basisvaardigheden die essentieel zijn binnen uw organisatie, hebben we het ook uitgebreid over gastvrijheid en neuromarketing.
De cursus zal onderbroken worden om samen te genieten van een heerlijke lunch. Uw personeel zal zich meer verbonden voelen met uw bedrijf, meer welkom voelen in het team, gasten meer weten te binden en aantoonbaar zorgen voor meer omzet. Zelfs meer fooi!
Na de gastvrijheidstraining volgt er ’s middags een BHV training. Handig, leerzaam en verplicht binnen uw organisatie. Iedere werkgever met tenminste één medewerker is verplicht een bhv’er aan te stellen. In kleine bedrijven kan de ondernemer zelf de bhv’er zijn. Je moet dan zorgen dat jijzelf en je gasten bij een calamiteit snel in veiligheid kunt stellen. Bij jouw afwezigheid moet er een vervanger zijn om aan de eis te voldoen dat er altijd een bhv’er aanwezig is.
Als afsluiter gaan we met zijn alleen een heerlijk menu bereiden, samen koken en eten onder het genot van een goed glas wijn.

Dagtraining: Cursussen en programma's
bottom of page